För fjärde året i rad ger Aktuariegruppen julgåva till Mattecentrum

Vi är stolta över att stödja Mattecentrum och den viktiga verksamhet  som dom bedriver. Så här skriver Mattecentrum om stödet.

”Vi vill rikta ett varmt och hjärtligt tack för er generösa julgåva till Mattecentrum 2023.
Det är ett ovärderligt bidrag som gör stor skillnad för vårt arbete med att stärka det matematiska självförtroendet hos barn och unga i Sverige.

Under 2023 har 89 % av de som besökt vår verksamhet upplevt en positiv förändring i sina mattebetyg. Det gör oss stolta!
Det har varit ett händelserikt år och vi har följt nyheterna kring sjunkande betyg i matematik, men också satsningar som görs för att komma tillrätta med det.

Det vi kan se är att allt fler söker sig till oss. Många föräldrar hör också av sig för att prata om hur de kan möta sina barns behov när det kommer till matematik. Vi ser helt enkelt att många kämpar med denna fråga.

Er gåva hjälper oss att fortsätta vårt viktiga arbete med att skapa positiva miljöer för barn och unga att stärka deras kunskaper i matematik. Tack vare er kan vi fortsätta arrangera fysiska räknestugor och digitalt mattestöd alla veckans dagar.
Vår verksamhet har blivit en viktig del av över 350 000 ungas matteresa varje månad.”

https://www.mattecentrum.se/

Behöver ni en konsult inom aktuariella tjänster?

Aktuariegruppen tillhandahåller aktuariekonsulter med erfarenhet inom liv-sak och riskförsäkring.