Jobba hos oss

VI SÖKER NU ERFAREN AKTUARIE

Aktuariegruppen är ett litet konsultbolag där du får var delaktig, synas och bidra med dina kunskaper

Vill du vara en del av oss?  –  Aktuariegruppen söker nu en erfaren aktuarie     

Aktuariegruppen är ett konsultbolag som erbjuder aktuariella konsulttjänster. Bolaget startades 2018 och består idag av fyra seniora aktuarier med flera års erfarenhet inom liv- och sakförsäkring. Som konsult hos oss får du möjlighet att jobba med många olika områden och verksamheter. Det är omväxlande och mycket utvecklande, men ställer såklart höga krav på flexibilitet och anpassningsbarhet. 

Vem är du?

Vi tror att du redan har jobbat minst 5 år som aktuarie och ser gärna att du är på väg att bli diplomerad. Vi uppmuntrar till ett kontinuerligt lärande och tror därför att du är nyfiken och intresserad av att lära dig nya saker.

Som konsult kommer du jobba med många olika områden, verksamheter och människor. Det är därför viktigt att du är flexibel och har en social framtoning. Vi vill få ta del av din klokskap och hoppas du är intresserad av att vårda vårt företag och kunder. Vi värdesätter en hög integritet och ett stort mått av självgående.

Vad kan vi erbjuda?

Vi erbjuder en fast anställning med både fast och rörlig lön som du själv har möjlighet att påverka. Utöver lönen erbjuder vi också förmåner som till exempel tjänstepension, sjukförsäkring och friskvårdsbidrag.

Vi sitter i fina lokaler på Kungsholmen men självklart har du även möjlighet att arbeta hemifrån.

Du kommer arbeta i ett kreativt team som tillsammans hjälper och lyfter varandra. Vi tar oss alltid tid att träffas regelbundet.

Ansökan och kontakt

Hör av dig om du vill veta mer om tjänsten eller skicka din ansökan till Elinore Gustafsson, elinore.gustafsson@aktuariegruppen.se

Alla våra tjänster

Vi erbjuder aktuarier med behörighet att utföra aktuariefunktionen via outsourcing, interimslösning eller som del av en intern aktuariefunktion.

Vi har lång erfarenhet av att arbeta som bokslutsaktuarier där bland annat reservberäkningar, lönsamhetsanalyser, bokslut och Solvens 2 rapportering är en del av arbetet.

Vid tillfälligt behov av en aktuariechef eller projektledare kan vi erbjuda konsulter med lång erfarenhet inom dessa områden.

Vi erbjuder specialistkompetens och ledare till era projekt. Vi kan allt från kravställning och testning till utredning och projektledning.

Vi har erfarenhet från flertalet ansökningsprocesser och kan erbjuda vår kunskap och delaktighet vid er ansökan om att bedriva försäkringsverksamhet.

Vi erbjuder outsourcing av aktuariefunktion och aktuariella beräkningar. Att samarbeta med oss genom en outsourcinglösning ger ett tryggt och långsiktigt stöd till er verksamhet.

Vi har stor vana av att arbeta med en rad olika former av utredningar och kan erbjuda allt från analys och validering av reservmodeller, antaganden och regelverkstolkningar.

Behöver ni en konsult inom aktuariella tjänster?

Aktuariegruppen tillhandahåller aktuariekonsulter med erfarenhet inom liv-sak och riskförsäkring.