Jobba hos oss

Vill du jobba hos oss?

Vi är ständigt nyfikna på att hitta nya kollegor, är du intresserad kan du alltid skicka en intresseanmälan till oss.

För att jobba som konsult hos oss krävs några års erfarenhet som aktuarie samt utbildning inom aktuarieprogrammet. För att trivas i konsultrollen behöver du vara nyfiken och flexibel, har en social framtoning och vara intresserad av att lära dig nya saker.

Central arbetsplats

Aktuariegruppen är ett mindre konsultbolag som erbjuder aktuariella tjänster. Vi träffas regelbundet varje vecka och hjälps åt där det behövs och utbyter erfarenheter och kunskaper.

Då vi är ett litet bolag finns stora möjligheter att bidra till bolagets utveckling. Vi har en fin nyrenoverad lokal på Kungsholmsgatan nära centralstationen.

Alla våra tjänster

Vi erbjuder aktuarier med behörighet att utföra aktuariefunktionen via outsourcing, interimslösning eller som del av en intern aktuariefunktion.

Vi har lång erfarenhet av att arbeta som bokslutsaktuarier där bland annat reservberäkningar, lönsamhetsanalyser, bokslut och Solvens 2 rapportering är en del av arbetet.

Vid tillfälligt behov av en aktuariechef eller projektledare kan vi erbjuda konsulter med lång erfarenhet inom dessa områden.

Vi erbjuder specialistkompetens och ledare till era projekt. Vi kan allt från kravställning och testning till utredning och projektledning.

Vi har erfarenhet från flertalet ansökningsprocesser och kan erbjuda vår kunskap och delaktighet vid er ansökan om att bedriva försäkringsverksamhet.

Vi erbjuder outsourcing av aktuariefunktion och aktuariella beräkningar. Att samarbeta med oss genom en outsourcinglösning ger ett tryggt och långsiktigt stöd till er verksamhet.

Vi har stor vana av att arbeta med en rad olika former av utredningar och kan erbjuda allt från analys och validering av reservmodeller, antaganden och regelverkstolkningar.

Behöver ni en konsult inom aktuariella tjänster?

Aktuariegruppen tillhandahåller aktuariekonsulter med erfarenhet inom liv-sak och riskförsäkring.