VI SÖKER NU ERFAREN AKTUARIE

Aktuariegruppen är ett litet konsultbolag där du får var delaktig, synas och bidra med dina kunskaper

Vill du vara en del av oss?  –  Aktuariegruppen söker nu en erfaren aktuarie

Aktuariegruppen är ett konsultbolag som erbjuder aktuariella konsulttjänster. Bolaget startades 2018 och består idag av fyra seniora aktuarier med flera års erfarenhet inom liv- och sakförsäkring. Som konsult hos oss får du möjlighet att jobba med många olika områden och verksamheter. Det är omväxlande och mycket utvecklande, men ställer såklart höga krav på flexibilitet och anpassningsbarhet.

Vem är du?

Vi tror att du redan har jobbat minst 5 år som aktuarie och ser gärna att du är på väg att bli diplomerad. Vi uppmuntrar till ett kontinuerligt lärande och tror därför att du är nyfiken och intresserad av att lära dig nya saker.

Som konsult kommer du jobba med många olika områden, verksamheter och människor. Det är därför viktigt att du är flexibel och har en social framtoning. Vi vill få ta del av din klokskap och hoppas du är intresserad av att vårda vårt företag och kunder. Vi värdesätter en hög integritet och ett stort mått av självgående.

Vad kan vi erbjuda?

Vi erbjuder en fast anställning med både fast och rörlig lön som du själv har möjlighet att påverka. Utöver lönen erbjuder vi också förmåner som till exempel tjänstepension, sjukförsäkring och friskvårdsbidrag.

Vi sitter i fina lokaler på Kungsholmen men självklart har du även möjlighet att arbeta hemifrån.

Du kommer arbeta i ett kreativt team som tillsammans hjälper och lyfter varandra. Vi tar oss alltid tid att träffas regelbundet.

Kontakt

Aktuariegruppens samarbetspartner i den här rekryteringen är FörsäkringsTalanger.

Om du vill veta mer om tjänsten eller har tips på lämplig branschkollega är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Cecilia Bandhold, cecilia@forsakringstalanger.se

Ansökan

Eftersom vi jobbar med ett löpande urval ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt, men absolut senast den 4 november. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via mejl. Ansök endast vi ansökningslänk nedan.

Ansökningslänk: Ansökan Erfaren Aktuarie

Vi ser fram emot din ansökan!

Behöver ni en konsult inom aktuariella tjänster?

Aktuariegruppen tillhandahåller aktuariekonsulter med erfarenhet inom liv-sak och riskförsäkring.