Aktuariegruppen söker erfaren aktuarie

Aktuariegruppen ett litet konsultbolag där du får vara delaktig, synas och bidra med dina kunskaper

Vill du vara en del av oss? 

Aktuariegruppen är ett konsultbolag som erbjuder aktuariella konsulttjänster. Bolaget startades 2018 och består idag av fyra seniora aktuarier med flera års erfarenhet inom liv- och sakförsäkring. Som konsult hos oss får du möjlighet att jobba med många olika områden och verksamheter. Det är omväxlande och mycket utvecklande, men ställer såklart höga krav på flexibilitet och anpassningsbarhet.

Vem är du?

Vi tror att du redan har jobbat minst 5 år som aktuarie och ser gärna att du är på väg att bli diplomerad. Vi uppmuntrar till ett kontinuerligt lärande och tror därför att du är nyfiken och intresserad av att lära dig nya saker.

Som konsult kommer du jobba med många olika områden, verksamheter och människor. Det är därför viktigt att du är flexibel och har en social framtoning. Vi vill få ta del av din klokskap och hoppas du är intresserad av att vårda vårt företag och kunder. Vi värdesätter en hög integritet och ett stort mått av självgående.

Vad kan vi erbjuda?

Vi erbjuder en fast anställning med både fast och rörlig lön. Utöver lönen erbjuder vi också förmåner som till exempel tjänstepension, sjukförsäkring och friskvårdsbidrag.

Du kommer arbeta i ett kreativt team som tillsammans hjälper och lyfter varandra. Vi tar oss alltid tid att träffas regelbundet.

 

Är du intresserad? Hör av dig till Elinore eller Maria på

elinore.gustafsson@aktuariegruppen.se

maria.engqvist@aktuariegruppen.se

Behöver ni en konsult inom aktuariella tjänster?

Aktuariegruppen tillhandahåller aktuariekonsulter med erfarenhet inom liv-sak och riskförsäkring.